ENGLISH

CÉGISMERTETŐ

A cég 1989. februárjában alakult Kft-ként. 1994. január 1-jétől részvénytársaságként működik. Az üzem fő profilja korábban a csavargyártás volt, mely 2006. január 1-jével megszűnt. Ennek oka, hogy a vállalkozás már évek óta főként a kereskedelemből profitált. A társaság jegyzett tőkéje 100 millió Forint, az éves forgalom pedig meghaladja a 800 millió Forintot.

A csavargyártás megszűnésével szinte egyidőben a cég vezetése egy egészen új tevékenység megkezdését tűzte ki célul. Annak tudatában, hogy Magyarország - ezen belül is Cegléd város környéke - igen értékes vízlelőhely, a cég 2006 tavaszán megkezdte első ásványvize palackozását.

A vevői igények folyamatos figyelését követően 2007 tavaszán szükségessé vált egy újabb ásványvíz felkutatása, így került sor a második kút megfúratására. A piac folyamatos változása tette indokolttá harmadik ásványvizünk bevezetését, erre 2008 folyamán került sor.

 

Ásványvizeink a szervezet számára igen jótékony hatású ásványianyagokat a lehető legideálisabb arányban tartalmazzák. Ezért, és mivel a természetes víz kalóriától, cukortól és mindenféle mesterséges anyagtól mentes, fogyasztásuk nem korlátozott, valamint csecsemőknek is adhatóak.

Fogyasztóink biztosak lehetnek afelől, hogy vizeink szigorú szabályok mellett és steril körülmények között, változatlan, a természetestől nem eltérő minőségben kerülnek a palackokba. Vízlelő helyeink megfelelő mélysége biztosíték arra, hogy ásványvizeink mentesek mindenféle kémiai és mikrobiológiai szennyeződéstől.

Az állandó magas minőségről az ISO 22000 valamint az IFS minőségirányítási rendszerek működtetésével gondoskodik cégünk.


Germán Zrt.

A "Germán" Zrt. üzleti potenciáljának növelése automata palackfúvó gép beszerzése révén

szechenyi2020
Adatkezelési tájékoztató SUPER-AQUA SUPER-AQUA