ENGLISH

CÉGISMERTETŐ

A cég 1989. februárjában alakult Kft-ként. 1994. január 1-jétől részvénytársaságként működik. Az üzem fő profilja korábban a csavargyártás volt, mely 2006. január 1-jével megszűnt. Ennek oka, hogy a vállalkozás már évek óta főként a kereskedelemből profitált. A társaság jegyzett tőkéje 100 millió Forint, az éves forgalom pedig meghaladja a 800 millió Forintot.

A csavargyártás megszűnésével szinte egyidőben a cég vezetése egy egészen új tevékenység megkezdését tűzte ki célul. Annak tudatában, hogy Magyarország - ezen belül is Cegléd város környéke - igen értékes vízlelőhely, a cég 2006 tavaszán megkezdte első ásványvize palackozását.

A vevői igények folyamatos figyelését követően 2007 tavaszán szükségessé vált egy újabb ásványvíz felkutatása, így került sor a második kút megfúratására. A piac folyamatos változása tette indokolttá harmadik ásványvizünk bevezetését, erre 2008 folyamán került sor.

 

Ásványvizeink a szervezet számára igen jótékony hatású ásványianyagokat a lehető legideálisabb arányban tartalmazzák. Ezért, és mivel a természetes víz kalóriától, cukortól és mindenféle mesterséges anyagtól mentes, fogyasztásuk nem korlátozott, valamint csecsemőknek is adhatóak.

Fogyasztóink biztosak lehetnek afelől, hogy vizeink szigorú szabályok mellett és steril körülmények között, változatlan, a természetestől nem eltérő minőségben kerülnek a palackokba. Vízlelő helyeink megfelelő mélysége biztosíték arra, hogy ásványvizeink mentesek mindenféle kémiai és mikrobiológiai szennyeződéstől.


Germán Zrt.

A "Germán" Zrt. üzleti potenciáljának növelése automata palackfúvó gép beszerzése révén

szechenyi2020
Adatkezelési tájékoztató SUPER-AQUA SUPER-AQUA